30 Temmuz 2015 Perşembe

Diadermine High Tolerance Ultra Nemlendirici Gündüz Kremi...

Merhaba sevgili takipçiler bugün sizlere Diadermine High Tolerance serisinin gündüz kremi ile ilgili kısa bir post hazırlamak istedim. Öncelikle genel olarak bu markanın ürünlerini beğendiğimi belirtmeliyim. Daha önceki postlarıma bakacak olursanız Diadermine markasının gündüz&gece kremlerini, göz kremlerini, genel makyaj temizleyicisini, çift fazlı göz makyajı temizleyicisini, yüz temizleme ürünlerini, BB ve CC kremlerini aldığımı ve bunlarla ilgili yorum paylaştığımı görürsünüz.


Diadermine markasından ürün almamın ilk sebebi hassas bir cilde sahip olmama rağmen ürünlerinin cildim de herhangi bir kaşıntı, kızarıklık, yanma ve sivilce yapmıyor olması diğer bir sebebi ise bütçeme uygun fiyatlara sahip olmasının yanı sıra performans açısından değerlendirdiğimde memnun kalmam. Diadermine High Tolerance Ultra Nemlendirici Gündüz Kremi içeriğinde "paraben" "slikon" "parfüm" yok. Bu markanın ürünlerinin çoğu "paraben" "slikon" "parfüm" bulundurmuyor. Buda markayı sevmemde ki diğer bir sebep diyebilirim. 


Neyse gelelim bu ürünle ilgili yorumlarıma kremi 10 gündür kullanıyorum. Sanırım yorum yapmak için yeterli bir zaman. Cildim önceleri normal bir yapıya sahipti ama malesef son zamanlarda kuru bir yapıya sahip bu kremin nemlendirmesi gayet güzel gün boyunca cildim de herhangi bir kuruma olmadı diyebilirim. Üstelik gün boyu sadece 1 kez uygulamama rağmen :)))




Ürün herhangi bir kokusu yok. Dermatolojik olarak test edilmiş ve 25-50 yaş aralığındakiler için kullanıma sunulmuş bir ürün. Ürün 50 ml. İndirimsiz satış fiyatı 19,90 TL. Sık sık indirime girdiği için ben ürünü tabi ki yine %50 indirimle 10 TL'ye aldım :))) Aşırı kuru olmayan ciltler için uygun fiyatlı ve yeterince nemlendiren bu kremi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Başka postlar da görüşmek üzere hoşçakalın...



Diadermine High Tolerance serisi ile ilgili Diadermine markasının lansmanı ise şu şekilde;

Paraben, silikon ve parfüm içermeyen Diadermine High Tolerance, hassas ciltlere duyarlı mükemmel bakımı sunuyor Hassas cilde sahip olan kadınların, bakım ürünleri kullanmaları bile sorun yaratır. Yenilikçi anlayışını 108 yıldır koruyan Diadermine, hassas ve düşük toleranslı ciltler için özel olarak geliştirdiği Diadermine High Tolerance ile, hassas ciltler dahil olmak üzere tüm ciltlere ihtiyacı olan mükemmel bakımı sunuyor. Paraben, silikon ve parfüm içermeyen Diadermine High Tolerance’da bulunan ProFilaggrin, ciltte koruyucu bir bariyer oluşturarak derinlemesine nemlendirmeye yardımcı oluyor. 


Diadermine High Tolerance bakım serisi; kolay emilen, rahatlatıcı ve nemlendirici özellikleri kanıtlanmış içerikleriyle fark yaratıyor. Birçok kadın, cildinin hassas olmasından şikayetçidir. Bu tip düşük toleranslı ciltlerde, bakım ürünlerinin içeriği çok büyük önem taşır. Bakım ürünlerinde yer alan bazı koruyucu maddeler ve parfüm, ciltte hassasiyet ve alerjik etkiye yol açabilir. Hassas ciltler için geliştirilen en güçlü bakımı serilerinden biri olan Diadermine High Tolerance, düşük toleranslı ciltlerde bile mükemmel bakım sağlıyor. Diadermine laboratuvarları ve dermatolojik bir klinik işbirliğiyle geliştirilen Diadermine High Tolerance; paraben, silikon ve parfüm içermiyor. Diadermine High Tolerance’da bulunan ProFilaggrin ise, ciltte koruyucu bir bariyer oluşturarak derinlemesine nemlendirmeye yardımcı oluyor. Kolay emilen, rahatlatıcı ve nemlendirici özellikleri kanıtlanmış içeriklerle zenginleştirilen Diadermine High Tolerance, Avrupa Alerji Araştırma Vakfı ile birlikte geliştirildi ve test edildi. 

Avrupa Alerji Araştırma Vakfı (ECARF) Direktörü Prof.Dr.Torsten Zuberbier, Diadermine High Tolerance’ın ECARF iş birliğiyle geliştirilen ilk cilt bakım ürün serisi olduğunu ve oldukça hassas ciltler üzerinde kapsamlı olarak test edildiğini belirterek şunları söyledi: “Yenilikçi ürün serisi sadece çok iyi şekilde tolere edilebilen, cildi tahriş etmeyen ve dikkatlice seçilmiş bileşenleri içeriğinde barındırıyor. Paraben, silikon, parfüm ve alkol gibi maddelerin kullanımından özellikle kaçındık. Bu yeni ürün serisindeki tüm ürünler, cillte koruyucu bir bariyer oluşturarak, cildin yoğun bir şekilde nemlendirilmesini sağlayan ProFilaggrin ile bu etkileri daha da artıran hiyalüronan ve torin içeriyor.” 

Hassas cildin belirtileri nelerdir? 

Hassas ve düşük toleranslı ciltler; kızarıklık, pul pul dökülme, kaşınma, gerginlikten doğan rahatsızlık gibi birçok belirtiler gösterebilir ve bunların birçok sebebi olabilir. Çoğunlukla, cildin bu durumu ve hassasiyetin derecesi genetik olabilir. Yanlış cilt bakımı, zararlı çevresel faktörlere çok fazla maruz kalma ve cildin nem oranının yetersiz olması, cildin doğal koruyucu bariyerine zarar verebilir. Bunun sonucunda hassas cilt belirtileri ortaya çıkar. Hassas ciltler sadece çok az ve belirli içerikleri tolere edebilirler. Parfümler, renklendiriciler ve koruyucular ciltte tahrişe sebep olur, bazen alerjik reaksiyonları tetikleyebilir. 

Diadermine’in yenilikçi serisi hassas ve düşük toleranslı ciltlerde bile kolayca tolere edilebilecek ve zarar vermeyecek içeriklere sahiptir. Bitikisel özler içeren sakinleştirici ve yatıştırıcı formül cildin doğal koruyucu bariyerini güçlendirir ve ciltteki hassasiyet belirtilerini azaltır. Serinin tüm ürünleri, cilde koruyucu bir bariyer oluşturması ve nem deposu özelliği sayesinde cildin ihtiyacı olan derin nemlendirmeyi sağlaması için yardımcı olacak ProFilaggrin içerir; hyaluronan ve taurin ise ProFilaggrin’in bu etkisini kuvvetlendirir. High Tolerance yaşlanma karşıtı gündüz kremi ise bu içeriklere ek olarak cildin içeriden yapılanması için oligopeptitlerle zenginleştirilmiştir. High Tolerance Makyaj Temizleme Jeli Cildinizde biriken ter, yağ, kir ve ölü hücreler ciltte tahrişe neden olabilecek bakterilerin kolayca üreyebileceği ortamı oluşturur. 


High Tolerance Makyaj Temizleme Jeli hassas ve düşük toleranslı ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Formül, derinlemesine ve uzun süreli temizlik sağlayan içeriğe sahiptir; cildi yağlı bir tabaka bırakmadan yatıştırır ve ferahlatır; nem dengesini 6 saate kadar korur. Makyajı nazikçe ve derinlemesine temizler, hassas göz çevresinde kullanıma uygundur. Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 200ml - 14.90 TL. 



High Tolerance Ultra Nemlendirici Gündüz Kremi Genellikle hassas ve düşük toleranslı ciltler yeterli nemi alamaz. ProFilaggrin içeren High Tolerance Ultra Nemlendirici Gündüz Kremi hassas ve düşük toleranslı cildi rahatlatır, yatıştırır ve uzun süreli nemlendirme sağlar. Özel formülüyle hızla emilir; cilde zarar vermez, uzun süreli nemlendirme sağlar ve sağlıklı bir ışıltı kazandırır. Tavsiye edilen tüketici fiyatı: Tüpte 50ml - 19.90 TL. 



High Tolerance Yoğun Besleyici Gece Kremi Cilt yenilenmesinin en hızlı ve etkili olduğu zaman gece uyku halindedir. High Tolerance Yoğun Besleyici Gece Kremi gece boyunca cildi yeniler ve besler. ProFilaggrin cildin doğal bariyerinin güçlenmesine yardımcı olur, bitki özleri ve besleyici içerikleri cildi yatıştırır ve bakım yapar. Ertesi sabah, hassas ve düşük toleranslı ciltlerde bile yoğun nemlendirme ve farkedilir şekilde rahatlama hissedilir. Tavsiye edilen tüketici fiyatı: Tüpte 50ml - 19.90 TL. 




High Tolerance Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi Zamanla birlikte cilt kolajen üretimi yeteneğini kaybeder; ince çizgiler ve kırışıklıklar daha belirgin hale gelmeye başlar. Bitkisel özler, nemlendirici ve besleyici içeriklere ek olarak High Tolerance Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi, cilt esnekliğini arttırarak kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltan oligopeptitler içerir. Hassas ciltte rahatlama ve yatışma ile 24 saat yoğun nemlendirme sağlanır. Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 50ml Kavanoz - 29.90 TL.


Diadermine High Tolerance Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu hassas ciltler için makyaj temizleme suyu , hassas ve düşük toleranslı ciltler için geliştirilmiştir. Yüz, göz ve dudak temizliği için uygundur. Paraben, silikon ve parfüm içermez. Kusursuzca makyajınızı temizler ve cildinizi arındırır. Bitkisel özler içerir. Cildi derinlemesine arındırır ve yatıştırır. Kir ve makyaj kalıntılarını temizler.



Diadermine High Tolerance Arındırıcı Tonik yumuşak dokusu ile cildin kızarmasını, tahriş olmasını ve gerilmesini önlemeye yardımcı olur. Makyaj temizliği için ve makyaj sonrasında cilt üzerinde biriken kalıntıları ciltten uzaklaştırmak için kullanılır. High Tolerance Arındırıcı Tonik, cildi yatıştırır ve sakinleştirir. Cilt, göz ve dudak makyajını tek seferde temizler. Diadermine High Tolerance Arındırıcı Tonik, paraben, silikon ve parfüm içermez. Hassas göz çevresi için uygundur. Arındırıcı tonik ciltteki gözenekleri sıkılaştırır, kızarıkları azaltır ve cildin tahriş olmasını engeller.

Diadermine High Tolerance Cc Krem “Hassas ciltlere duyarlı bakım serisi” Hassas cilde sahip olan kadınların, bakım ürünleri kullanmaları bile sorun yaratır. Yenilikçi anlayışa sahip Diadermine, hassas ve düşük toleranslı ciltler için özel olarak geliştirdiği Diadermine High Tolerance Serisi ile hassas ciltler dahil olmak üzere tüm ciltlere ihtiyacı olan ideal bakımı sunar. Paraben, silikon ve parfüm içermeyen Diadermine High Tolerance’da bulunan ProFilaggrin, ciltte koruyucu bir bariyer oluşturarak derinlemesine nemlendirmeye yardımcı olur. Diadermine High Tolerance bakım serisi; kolay emilen, rahatlatıcı ve nemlendirici özellikleri kanıtlanmış içerikleriyle fark yaratır. Paraben, silikon ve parfüm içermeyen Diadermine High Tolerance serisinde yer alan CC Krem, cilt kusurlarını ve lekelerini kapatıp, cilt tonunu düzenler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder