14 Haziran 2015 Pazar

Nivea BB Clean Temizleme Suyu "Yeni Ürün"

Temizliyor, Güzelleştiriyor, Bakım Yapıyor… 

“Yeni NIVEA BB Clean” BB Kremlere özel; güzelleştiren ve bakım yapan temizleme suyu. BB Kreme hazırlayan ve aynı zamanda BB Kremi temizleyen bir ürün :))) 

NIVEA, yüz temizleme kategorisinde devrim yaratacak, BB krem kullanıcılarına aradığı bakımı sunacak yepyeni bir ürün sunuyor: Yeni BB Clean Güzelleştiren ve Bakım Yapan Temizleme Suyu. Temizleme kategorisinde bir ilk olan ürün, ilhamını BB kremlerden alıyor. BB krem kullananların cilt temizleme ihtiyacına en iyi şekilde cevap vermek üzere geliştirilen NIVEA BB Clean, cildi sadece temizlemekle kalmıyor; provitamin B5 içeren formülüyle, tek adımda 5 etki sağlayarak güzelleşmesine ve bakımlı olmasına da katkı sağlıyor...


Cildi tüm BB kremlerden, fondötenden ve makyajdan etkili bir şekilde arındırırken, gözenekleri yağ ve kirden temizleyerek cildin nefes almasını sağlıyor. Pürüz ve kızarıklık gibi cilt kusurlarını azaltmaya yardımcı olan NIVEA BB Clean, aynı zamanda cildin doğal nem dengesini destekleyerek, yumuşak ve nemli bir his bırakıyor. NIVEA BB Clean Güzelleştiren ve Bakım Yapan Temizleme Suyu, cildi bir sonraki BB krem ve makyaj uygulamasına da kusursuz şekilde hazırlıyor. Pamuk yardımıyla, yüze ve göze nazikçe masaj yaparak uygulanması önerilen NIVEA BB Clean, durulama gerektirmiyor.

BB kremlerle yeni NIVEA BB Clean Temizleme Suyu’nun eşsiz birlikteliği sayesinde, yüz temizliği sonrasında aynada daha sağlıklı, güzel ve bakımlı bir cilde merhaba! Provitamin B5 içeren formülüyle cildi derinlemesine temizlerken güzelleştirir ve bakım yapar. Tüm BB kremleri etkili bir şekilde temizlerken cilt kusurlarının azalmasına yardımcı olur ve doğal nem dengesini destekler. Böylece cildin güzelleşmesine ve bakımlı olmasına katkı sağlar. BB krem uygulamasından önce cildi kusursuz bir şekilde hazırlayarak BB kremlerin cildi güzelleştirmesine katkı sağlar. Yüz & Göz kullanımı için uygundur Dermatolojik ve Oftalmolojik olarak test edilmiştir.

Kullanımı; Pamuk yardımı ile yüzünüze ve gözünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın. Durulamaya ve ovalamaya gerek yoktur. Ürün 200 ml. Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 19,90 TL



NİVEA BB CLEAN TEMİZLEME SUYU NASIL ETKİ EDER? 5 ETKİ BİR ARADA BU ÜRÜNÜN VAADİ 5 MADDE İLE ŞÖYLE ANLATILMIŞ Buyrun hep birlikte okuyalım :)))

1. Arındırır: Cildi BB krem, fondöten ve makyajdan etkili bir şekilde arındırır. 

2. Temizler: Gözenekleri yağ ve kirden temizleyerek cildin nefes almasını sağlar.

3. Cilt kusurlarını azaltır: Pürüz ve kızarıklık görünümü gibi cilt kusurlarını azaltmaya yardımcı olur.

4. Nemlendirir: Cildin doğal nem dengesini destekleyerek, ciltte yumuşak ve nemli bir his bırakır.

5. Hazırlar: Cildi bir sonraki BB krem ve makyaj uygulaması için kusursuz bir şekilde hazırlar. 

ÜRÜNÜN TANITIM BİLGİLERİ BU ŞEKİLDE EN KISA SÜREDE ALMAK DENEMEK VE YORUMLARIMI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. Ürün yeni ama aranızda muhakkak alan ve kullanan olmuştur diye düşünüyorum. Kullanan takipçiler yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Başka bir postta görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın..!

5 yorum:

  1. Bu ürünü ben de çok merak ediyorum, bir farkı var mı en kısa zamanda ben de deneyeceğim. Teşekkürler, sevgiler <3
    http://duygugoker.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ürünü benden önce denerseniz yorumlarınızı bekliyor olacağım :)))

      Sil
  2. Dün ilk kez deneme imkanım oldu. Makyaj temizleme performansını ve yüzde bıraktığı hissi beğendim, cildim yumuşack ve ferahtı. BB krem kullanmadan önce denemedim henüz denedikten sonra bununla ilgili de yorumda bulunacağım.

    YanıtlaSil