10 Mart 2014 Pazartesi

Maybelline The Rocket Volum Express Maskara...

Selam Sevgili Takipçiler...

Maskara konusunda oldukça başarılı olan Maybelline'den yine beğendiğim ve tavsiye edebileceğim bir maskara aldım. Kadınlar Gününe özel % 50 indirimle 10 TL'ye aldığım rocket maskaranın indirimsiz satış fiyatı 20 TL.

Gelelim ürün açıklamasına fırçası plastik ve kalın.  Fırçasının yapısı itibari ile tüm kirpiklere ulaşıp rahatça sürebiliyorum. Kirpiklerinizi oldukça siyah gösteren bu maskarayı birkaç kat sürerek kullanmayı düşünüyorsanız kullanırken zaman kaybetmeden hızlı hareket etmek zorundasınız. Çünkü bu maskara çabuk kuruyan türden bir maskara. Islak bir yapıya sahip olmasına rağmen sürdükten sonra kısa bir sürede kuruyor. Fırçası sayesinde topaklanma olmuyor kirpikleri ayırarak uzun görünmesine yardımcı oluyor.

Maybelline'nin diğer maskaralarına oranla daha fazla uzunluk veriyor. Rocket maskara ile kirpikleriniz daha uzun görünsün isterseniz birkaç kat sürmeniz gerekecektir. 10 saatten daha fazla bir zaman boyunca kirpiklerimde dökülmeden, akmadan, bozulmadan kaldı. 

Almak isteyenlere tavsiye ederim. Kadınlar Günü indirimleri sonrasında Anneler Günü indirimlerine dek renkli kozmetik ürünü almayı düşünmüyorum. Bakalım bu düşünceye sadık kalabilecek miyim ? Bir başka postta görüşmek üzere hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder